Diensten

Schilderwerk tot Antifouling

Onze Diensten

BVL-Schilderwerken levert een compleet pakket aan diensten. Wij leveren het beste kwaliteit schilderwerk, glaswerk, houtrotreparaties, behangen, wandafwerking of antifouling aanbrengen. BVL-Schilderwerken is er voor alle klussen, groot of klein, particulier of zakelijk, alles is mogelijk. Bij ons kunt u altijd vrijblijvend een professioneel advies ontvangen! 

BINNEN & BUITEN SCHILDERWERK

Bij ons kunt u terecht voor al uw schilderwerk, voor al uw binnen en buitenwerk heeft BVL-Schilderwerken een passende oplossing. Wij gaan altijd zeer persoonlijk te werk, na een informerend gesprek bespreken wij de details en gaan we aan de slag. Onze schilders hebben oog voor de kleine details en doen alles om een zo strak mogelijk eindresultaat af te leveren. Geen wens is te gek en samen doen ons best voor een prachtig eindresultaat: een strak geschilderd pand waar u weer trots op bent.

ANTIFOULING AANBRENGEN

Antifouling is een onderwaterverf dat je schip of boot beschermd. Door de antifouling die wij aanbrengen op onderkant van uw schip of boot ontstaat er een laag die zorgt voor bescherming  tegen alle micro-organismen die zich aan de onderkant van de boot vast hechten. Eerste schuren wij de oude laag antifouling schoon en vetrij zodat de nieuwe laag antifouling goed kan hechten, daarna brengen wij verschillende lagen antifouling aan zodat de boot weer volledig beschermd is.

Benieuw naar onze antifouling werk? Bekijk ze hier

Wandafwerking

Bij BVL-schilderwerken kunt u terecht voor alle soorten wandafwerking. Sauzen, scannen of behangen kan een lastig werk zijn, wij hebben gelukkig genoeg ervaring met deze klussen. Een mooi behang of strak geverfde wand geeft uw huis extra sfeer. Ongeacht het materiaal, motief of de techniek, wij zorgen dat het netjes wordt aangebracht en er verzorgd uitziet.

GLASZETTEN

Glaswerk creëert ruimte en openheid en geeft je meer zicht om te genieten van je huis. BVL-Schilderwerken levert alle dienst voor uw glaswerk in onderhoud en herstel. Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, het aanbrengen van dubbelglas of zonwering.

ONDERHOUD

De truc voor een mooi en strak pand is onderhoud. Daarom raden wij u altijd aan om de staat van het schilderwerk én uw beglazing na enige tijd te laten controleren. Daarom bieden wij een gratis onderhoudsinspectie aan! Tijdens een onderhoudsinspectie doen wij een allround check van uw pand. Deze inspectie geeft een duidelijk overzicht van het schilderwerk dat binnenkort of op een later moment moet worden uitgevoerd. Daarmee voorkomt u onverwachte extra kosten door achterstallig onderhoud.

ANDERE DIENSTEN

BVL-Schilderwerken doet zijn best om iedereen van dienst te zijn, benieuwd of wij wat voor u kunnen betekenen neem dan hier gerust contact met ons op.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vraag aan